Kretsmästerskap A & Revolver 2024

Ramsbergs PSK arrangerade på söndagen kretsmästerskapet i Fältskjutning för vapengrupperna A och Revolver
Fint skjutväder, lätt mulet och uppehåll och en trevlig bana lockade till 42 starter.
Kretsmästare och Guldmedaljör med A-vapen blev Martin Nygren Ramsbergs PSK som var ensam om att skjuta fullt 48 träff, Silver gick till Fredrik Rosevall Örebro PSSK efter särskjutning med Fredrik Tjepljak Örebro PSSK som tar Bronset, båda 46 träff.
Kretsmästare och Guldmedaljör med Revolver blir Daniel Jander Örebro PSSK efter särskjutning med Björn Pettersson Örebro PSSK som tar Silver, båda sköt fullt 48 träff. Bronset går till Fredrik Tjepljak Örebro PSSK även där efter särskjutning med Jonas Sundén Ramsbergs PSK som efter fyra omgångar lämnar WO p.g.a. slut på ammunition, Fredrik Rosevall blir efter särskjutning femma.
Grattis till alla medaljörerna!
Resultat kretsmästerskap A&R